Na bijna een jaar intensief repeteren hebben we in oktober 2010 met het concertorkest onder leiding van Jan van den Brandt een Disney Sing-A-Long Proms concert neergezet. 

Bij dit concert hebben we voor het eerst de combinatie van zang, dans en muziek gebruikt. Meerdere Zangers en zangeressen uit de omgeving van Engelen en zelfs Breda waren na audities geselecteerd om mee te doen in het concert.

Uiteindelijk hebben zo’n 100 man meegewerkt om dit concert te laten sprankelen. Niet alleen de orkestleden maar ook zo’n tiental gastmuzikanten, twintig solisten, het crèvekoor , een tiental vrijwilligers en verschillende sponsoren hebben het concert mogelijk gemaakt. Ook heeft een flinke organisatie er voor gezorgd dat alles voor en tijdens het concert helemaal vloeiend verliep.

Het uiteindelijke resultaat.. Alle highlights uit de Disney films in een 2 uur durend concert voor zowel jong als oud. Het concert was een heel groot succes waarbij de zaal alle twee de dagen vrijwel helemaal uitverkocht was! Iedereen heeft hard gewerkt om dit concert neer te kunnen zetten, maar we hebben als orkest ook veel  lol gehad in de voorbereiding naar dit unieke concert.